Koemelkvrije baksels

Ik heb inmiddels een vast testpanel die eerlijk zegt wat ze vinden van mijn creaties.
Heb je iets gebakken? Laat dan even weten wat je ervan vond! Dit mag onder de berichtjes of via social media!
klik dan even op de instagram knop.


Koemelkvrije appeltaart

Een verse, koemelkvrije appeltaart. Je kunt er 1 bestellen, of eentje kopen bij de Hema (vegan) maar, je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker eentje maken! Ik heb deze appeltaart gemaakt met mijn dochter Lilly. Het testpanel was erg enthousiast dus ik deel hem heel graag met jullie! Je gebruikt een springvorm van 24 cm en je hebt GEEN mixer nodig. 

Lees meer »

Melkvrije eierkoeken (zonder soja)

Eierkoeken, wie vind ze niet lekker? Samen met de krentenbol het meest bekeken en gemaakte recept op mijn pagina. Het meest frustrerende vind ik dat als je met je kindje boodschappen gaat doen en de bakker geen alternatieven heeft zoals een eierkoek of krentenbol voor het recept klik je op "lees meer"

Lees meer »

Koemelkvrije laagjestaart uit de airfryer

Mijn eerste taart, leuk om dit recept te delen. Als ik heel eerlijk ben is het maken van een biscuit taart veel luchtiger en lekkerder. Deze taart is veel steviger opgebouwd. Het is ook flink wat werk alleen heb je wel een taart zo vanuit je airfryer! En het gezicht van mijn zoontje. Fantastisch! 

Lees meer »

Kaneelstengels (met bladerdeeg van Tante Fanny)

Een lekker receptje voor een snel hapje bij bijvoorbeeld de thee. Het bladerdeeg van Tante Fanny kan sporen bevatten van melk ( hier gaat dit merk heel erg goed) en is je basis voor dit mini receptje! (voeg per seizoen een ander vormpje toe aan dit gerechtje.. kerstbomen, haasjes, sterren.. je kunt hier eindeloos mee variëren! 

Lees meer »

Koemelkvrije donuts (oven recept)

Donuts uit de oven! Echt een leuke activiteit om met je kinderen (of zelf) te doen. Dit recept is voor 12 donuts. Ik heb 1 bakblik van 6 donuts dus ik heb 2 rondes gedaan. Klik op "lees meer" voor dit recept! 

Lees meer »

Koemelkvrije (en sojavrije) zandkoekjes

Een koemelkvrij en sojavrij recept voor zandkoekjes. Supersnel klaar en echt leuk om te doen! Ik heb zelf allerlei vormpjes verzameld van seizoenen en feestdagen. Zo heb je altijd wat leuks en lekkers binnen handbereik! Varieer met smaken en decoratie, het blijft een leuke activiteit om samen te doen. 

Lees meer »